Aanbod led

Led Up is uw lichtpartner als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. Led Up helpt particulieren, midden- en kleinbedrijven, grote ondernemingen als ook maatschappelijke instellingen als het gaat om verlichting. De vier Led Up-basisoplossingen staan hieronder. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.

De vier Led Up-basisoplossingen voor uw verlichting:

  1. Leveren van de lampen en armaturen
  2. Verlichting aanpassen en leveren
  3. Lichtplan opstellen
  4. Lichtservicecontract

Er is een enorm aanbod in verlichting. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Van bekende merken tot eigen import, we zoeken altijd naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

De merken waar aan u kunt denken:

Prolumia, SG lighting, Verbatim, Philips professional, SLV, BlinQ88, Sylvania, Megaman, Osram, Trilux, Eglo, AAA-lux en Performance in Lighting