Veiligheid

Het is geen geheim dat licht inbrekers afschrikt. Helaas kost het nogal wat vermogen om een lamp de hele nacht aan te laten. Om een erf goed te verlichten, is een hoge opbrengst nodig.

Een traditionele halogeen lamp verbruikt al snel 75 tot 100 watt en deze moeten we vaak na 2000 branduur vervangen. Net op het moment dat dit niet uitkomt. waardoor deze sneller defect raakt. Daarnaast duurt het een tijd voordat de spaarlamp op volledige kracht brandt.

Nu is er met led de oplossing. Wilt u een bestaande lamp vervangen? Denkt u dan bijvoorbeeld aan de “vervanger voor de klassieke gloei- of spaarlamp 14 watt led lamp. Deze is vergelijkbaar in licht opbrengst aan de 100 watt halogeen lamp en gaat wel 30.000 brand uur mee.

Mocht u nu nog geen (juiste) verlichting hebben dan kunt u ook kijken naar onze led lampen met bijbehorend waterdicht armatuur. Deze hebben wij beschikbaar vanaf 10 watt (sierverlichting) tot wel 150 watt (parkeerplaats verlichting) en kunnen aangesloten worden op een bestaande, of nieuwe bewegingsschakelaars.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.