Gratis Led advies op locatie

Uw woonproject, instelling of bedrijf upgraden met moderne Led verlichting? Onze Led specialisten komen graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek bij u op locatie.

Vrijblijvend delen we onze kennis aangaande de subsidie- en besparingskansen die er voor u liggen. Ook voorzien we u van advies aangaande de verschillende mogelijkheden die Led verlichting u biedt qua kleur, sfeer, licht opbrengst en natuurlijk het design. Maak nu direct een afspraak met uw Led Up verlichting specialist.


Ideeën verwerkt in een uniek 3D Led Lichtplan

Als professionele verlichtingspecialist voor ondernemers en projectontwikkelaars geeft Led Up u graag inzicht in de ultieme Led verlichtingservaring. Dus voldoet uw huidige verlichting niet meer aan de wensen of de laatste eisen van de overheid? Of start u een compleet nieuw project? In dat geval zetten we graag kosteloos een stapje extra middels een gepersonaliseerd 3D Led Lichtplan op maat.


Ongeëvenaard kennis- & serviceniveau kenmerkt onze dienstverlening

Als uw vaste Led verlichtingspartner verzekeren wij u meer dan concurrerende prijzen en een ongeëvenaard kennis- en serviceniveau.

“Led Up zorgt voor een goed en gedegen advies, zowel qua lichtopbrengst, als lichtkleur en uitstraling van het armatuur. We zetten Led Up niet alleen in voor al onze eigen panden, we bevelen ze ook aan bij onze klanten. Het ontzorgen staat bij Led Up centraal waardoor ze voor ons, onze lichtpartner zijn.” Peter Verswijver, Verswijver interieurconcepten,  Bergen op Zoom


Adviseren richting de best denkbare lichtoplossing

De wettelijke besparingseisen van de overheid komen in het gesprek uiteraard ook aan bod. Net als de subsidiekansen en lease- of verschillende financieringsmogelijkheden voor Led verlichting.

Wat uw beweegreden ook is, of waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de samenwerking  met Led Up begint altijd met een vrijblijvende kennismaking.