Led referentie Breda

Inmiddels hebben wij meerdere ruimtes van Datamex Automatisering uit Breda, gevestigd op het Minervum, volledig van led verlichting mogen voorzien. U kunt hierbij ook denken aan de entree, het uitlichten van verschillende schilderijen en de kantine.

Over datamex:

Datamex biedt totaaloplossingen voor uiteenlopende automatiseringsvraagstukken. Datamex denkt in oplossingen:

Automatiseren is vooruitzien!
Wie kiest voor het automatiseren van zijn bedrijfsprocessen, weet dat dit gemak en besparingen oplevert. Maar wist u dat automatiseren u ook helpt om nieuwe kansen te benutten? Bijvoorbeeld om uw medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk te kunnen laten werken? Of om uw concurrenten een stapje voor te zijn? Automatiseren is vooruitzien! En Datamex kijkt met u mee.

Meer weten? Oplossingen Datamex.

X-mas Events, gevestigd in Breda. De partner voor professionele kerst huisjes. Om de hoge eisen van de klanten van X-mas events juist te beantwoorden, is er gekozen voor de oplossing zoals Led Up die heeft aangeboden. De samenwerking die hier ontstaan is, is een perfect voorbeeld van waar bedrijven samen werken, ook mensen samen werken. X-mas Events: De marktleider van Nederland in prachtige Beierse kersthuisjes voor binnen- en buitengebruik. Voorzien van “draadloze” Led verlichting.