Over ons

Led Up is Uw partner voor duurzame verlichting.

Led Up is ontstaan naar aanleiding van diverse projecten die het bouwkundig ingenieursbureau Breuers & Cobelens heeft begeleid. In diverse markten heeft Breuers & Cobelens enkele uitstekende partners waar prima mee wordt samengewerkt. In de wereld van de (led-)verlichting waren die niet te vinden. Met de oprichting van Led Up voorziet Breuers & Cobelens zelf in deze behoefte. Led Up kan U volledig ontzorgen, levert optimale lichtoplossingen en rekent een faire prijs.

Ons team bestaat uit:

  • Hugo Breuers en Kim Cobelens, de oprichters van B&C. Zij streven naar het beperken van de eigen footprint en die van de klanten. En ze streven naar kostenbesparing. Liever nog omgekeerd: hoe kunnen projecten mooier en voordeliger worden uitgevoerd? Het bleek al snel, dat men dan naar de verlichting moet kijken. Een groot deel van de energiekosten is ‘verspilling’. Vraag was hoe de zakelijke energiekosten kunnen worden verlaagd zonder esthetische of financiële offers te brengen. Door slimme inzet van led kan binnen korte tijd de footprint worden verminderd, het energieverbruik (sterk) worden beperkt en worden verlichtingsdoelen sneller en eenvoudiger gehaald
  • Floris Breuers, licht is zijn passie. Hij is altijd op zoek naar de beste lichtoplossing in de situatie van de klant. Hij is Dialux Expert en kan daardoor altijd de juiste berekeningen maken. Verder heeft hij de Led Up-kansenkaart ontwikkeld. Daarmee kunt U in één oogopslag zien welke voordelen de aangeboden verlichtingsoplossing heeft ten opzichte van Uw huidige situatie. Daar waar bedrijven samen werken, werken ook mensen samen. Floris staat naast u in de zoektocht naar de perfecte oplossing.

Wilt U in de praktijk zien wat er met led mogelijk is? Kijkt U dan bij onze referentieprojecten op deze site of kom langs in ons kantoor. Wij zijn gevestigd op de Vijfhuizenberg in Roosendaal . Belt U ons vooraf even. Dan heten wij u welkom in een showroom waarin ‘gewoon’ gewerkt wordt. En waar U armaturen kunt zien en allerlei lichtoplossingen kunt ervaren. Waar gewerkt wordt moet de verlichting optimaal zijn.

Belangstelling gewekt? Neemt U dan contact met ons op. Wij ontvangen u graag op kantoor, uiteraard komen wij ook graag naar u toe.

Overigens zijn wij op zoek naar mensen die als zelfstandig agent aan de slag willen gaan binnen Led Up. Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen.

KvK Breda: 67701485

BTW: NL8571.38.340.B.01

IBAN: NL19 INGB 0007 6284 37.