Referentie Melkfabriek Bergen op Zoom

Megaman led spotsWarme led spots in de corridor.

Over de Melkfabriek:

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Het exterieur van dit monumentale gebouw is in de oude staat hersteld en binnen is er een modern interieur gerealiseerd. De Melkfabriek biedt ruimte aan meerdere ondernemingen met een medische of paramedische achtergrond.

De vraag:

Als een van de meest geavanceerde en milieubewuste gebouwen in Bergen op Zoom beschikt de Melkfabriek over een lage temperatuur vloerverwarming, die geschikt is voor zonnecolletoren. Ook is het hele gebouw voorzien van een geavanceerd domotica systeem. De aanwezige halogeen verlichting paste niet in dit beeld. Niet alleen verbruikten deze spots teveel energie, maar ze moesten ook te snel vervangen worden waardoor de kosten opliepen.

De Ruimte:

Led Up heeft de aanwezige 32 halogeen lampen, verdeelt over 10 armaturen vervangen door warme led spots. Om ervoor te zorgen dat het licht betrouwbaar is, hebben wij de bestaande armaturen omgebouwd en geschikt gemaakt voor led verlichting.

Het resultaat.

Door het installeren van Megaman warme reflector led spots heeft Led Up er voor gezorgd dat het energieverbruik is teruggebracht en de vervangingskosten tot een minimum beperkt zijn. De verwachting is dat deze spots de komende 11 jaar deze corridor van een sfeervol, warm licht voorzien.Melkfabriek led spot verlichting