Referentie Led projecten

Het is voor ons een uitdaging om elke dag een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het reduceren van de ‘ecologische footprint’ van ondernemend Nederland. Dit zonder in te leveren op lichtkwaliteit, sfeer, comfort of design.

Benieuwd wat u kunt besparen en bijdragen aan een betere wereld? Neem vrijblijvend contact op, of bekijk hieronder een greep uit de door ons de reeds uitgevoerde succes verhalen!


Woningcorporatie AlleeWonen te Roosendaal – Openbare verlichting

In opdracht van AlleeWonen hebben wij de verlichting vervangen van 7 lantarenpalen op het Alfrinkhof te Roosendaal. De gebruikte armaturen zijn van Prolumia, verbruiken slechts 14 watt en geven een helder witte lichtkleur. Ook vanuit het Politie keurmerk wordt de witte lichtkleur geadviseerd zodat er een betere herkenning van kleuren plaats kan vinden. De reacties van de bewoners waren erg positief. Klik hier om foto’s van dit project te bekijken.

Lindhout Schildersbedrijf B.V. te Roosendaal
Het kantoor gedeelte hebben wij voorzien van onze UGR>19 LED panelen. Het lage energieverbruik, de hoge lichtopbrengst, maar bovenal het prettige werklicht waren de grote reden om het advies van Led Up op te volgen. Er is een enorm aanbod van led panelen. Er waren meerdere partijen om advies gevraagd. Na een proef periode van een maand is de knoop doorgehakt. Achteraf hoorde we dat de conclusie al na 1 dag bekend was. Door het plaatsten van het juiste paneel voor kantoor ruimtes, heeft Led Up het volledige kantoor van LED verlichting mogen voorzien. Klik hier om foto’s van dot project te bekijken.

VvE de Amstael – Amstelveen

VvE de Amstael, de Vereniging van eigenaar voor de appartementen aan de Maarten Lutherweg te Amstelveen hebben de keuze gemaakt om de portiek verlichting te laten vervangen door onze zuinige 6-watt LED Portiek verlichting. Door de helder witte lichtkleur, het lage stroomverbruik (besparing van ruim 50%) en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding was de keuze snel gemaakt. Led Up heeft de volledige installatie verzorgt. Dit is zo goed bevallen, dat wij opdracht hebben gekregen om ook de inpandige verlichting te vervangen. Klik hier om foto’s van dit project te bekijken.

Mytylschool Roosendaal 

In opdracht van installatie buro Bogers hebben wij het lichtplan gemaakt & de armaturen geleverd (waaronder Opple UGR>16 Grille dali dimbaar) voor de Mytylschool in Roosendaal. Een samenspel met de directie, diverse leraren, architecten en het installatie buro hebben ertoe geleid dat er naar volle tevredenheid is opgeleverd. Daarnaast voldoet de Mytylschool met de optimale verlichting aan Frisse scholen klasse A. Klik hier voor meer informatie

Xmas – events, het bedrijf gevestigd in Breda wat verder gaat dan alleen een kersthuis te verhuren. Alle kersthuisjes worden verlicht met onze zuinige, sfeervolle downlights. Daarnaast werken deze op een accu pakket waardoor er tot 18 uur “draadloos” licht mogelijk is! Lees hier meer: Breda

Lesage ICT, gevestigd in Oud Gastel . Het volledige kantoor is voorzien van onze nieuwe Eco – led panelen en Slim-Fit Downlighters.

Axis sportclub in Tilburg is voorzien van Led Panelen, Led Floodlights voor de wanden en “warme” spots voor de perfecte verlichting om te sporten & relaxen.

In samenwerking met D. Verswijver Bouwservice uit Bergen op Zoom hebben wij led verlichting mogen leveren voor de Kaas & Toost winkel in Halsteren. De foto’s staan inmiddels op onze facebook Led Up pagina!

Brocacef Maatmedicatie B.V., Touwslagerij 17, Zevenbergen
Bij Brocacef Maatmedicatie hebben wij eind 2013 met slechts 32 “panelen” de expeditie-ruimte (ongeveer 260 m²) van daglicht voorzien. De medewerkers ervaren dit licht als zeer rustig en fijn werklicht voor de nauwkeurige werkzaamheden.  Daarnaast hebben wij de klant op meerdere punten ontzorgd, denk daarbij aan aansluitingen voorzien voor de airco, loskoppelen van andere oude lichtbronnen. Inmiddels (begin 2016) hebben we verschillende ruimtes voor Brocacef mogen aanpassen naar led-verlichting. Door het handige Plug & Play systeem heeft de eigen technische dienst het grootste gedeelte zelfstandig kunnen vervangen. U kunt hierbij denken aan onze Downlighters Pro en de nieuwe High Lumen panelen.

Munnikenheide College Etten Leur, Trivium 60, Etten Leur
In opdracht van het Munnikenheide college hebben we meerdere opdrachten uitgevoerd. Van het vervangen van de noodverlichting tot de verlichting waarmee de hoofdlocatie in etten leur verlicht wordt.

de Melkfabriek, Bruinevisstraat 32, Bergen op ZoomEen uniek gebouw in Bergen op Zoom waar meerdere behandelruimtes gevestigd zijn: de Melkfabriek. De corridor werd verlicht door meerdere halogeen spots. Een kenmerk van deze halogeenspots is de mooie uitstraling, maar ook de korte levensduur en het hoge energieverbruik. Led Up heeft de juiste Megaman ledspots geïnstalleerd waardoor de uitstraling optimaal is gebleven, maar het energieverbruik met 83 procent is afgenomen. Daarnaast gaat deze verlichting langer dan 11 jaar mee bij de huidige branduren per jaar.

Graham Packaging Company B.V., Vossendaal 12, Etten Leur
Realiseren van een terugverdientijd onder ander halfjaar door het leveren van 275 led buizen met een hoge lichtopbrengst (High Lumen).

Siderius & Coers B.V., Mercuriusweg 20 OCHTEN
Van kantoor tot werkplaats, volledig duurzame led verlichting.

Datamex Automatisering BV, Minervum, Breda.
Inmiddels hebben we voor Datamex al ververschillende ruimtes om mogen zetten naar Led-verlichting. Breda

Dierenkliniek Roosendaal, Gastelseweg 45, Roosendaal
Bij de verbouwing heeft dierenkliniek Roosendaal gekozen voor verlichtingsoplossingen van Led Up. Van uitslaapruimtes tot het lab en van de kantine tot de OK, alles verlicht door led verlichting van Led Up.

Mo Style Zevenbergen, Arkelhof 50, ZevenbergenBij Mo Style hebben we de warm witte 20 watt halogeen spotjes vervangen door “koud witte” 3 watt LED spotjes. Buiten de forste stroombesparing geeft dit als grote voordeel dat “ons” kapsel beter uitgelicht wordt.

Paans Makelaars, Hoogstraat 44, Werkendam
Bij Paans Makelaars hebben wij de 50 watt halogeen spotjes vervangen door 5 watt led spotjes. De energie besparing die hiermee gewonnen is: 83%!

Vitality Hair & Body, Kroevenlaan 88, Roosendaal
Hoge kleurechtheid, lange levensduur, laag stroomverbruik. Dit waren de voordelen die wij met onze Led oplossing geboden hebben aan Vitality. Door het “plug en play – systeem” is de vervanging van de verlichting zelf uitgevoerd.

Cafetaria-broodjeszaak ’t Meulentje, Bisschopsmolenstraat 116, Etten-Leur
Nooit meer de roosters van de TL bakken schoonmaken. Door het plaatsen van onze Led panelen hebben wij een hygiënische en efficiënte licht oplossing geboden. Daarnaast geven deze Led panelen door de hoge lichtafgifte een ruimtelijk gevoel. De halogeen spotjes konden natuurlijk niet blijven hangen en hier zijn mooie warme Led spotjes ingegaan.

Gielens, Pariculier woonhuis
Sfeervol led dimmen met design armaturen. Van warm licht naar super warm licht door de juiste dimmer en perfecte led-verlichting

Nicodem, particulier woonhuis
Bij een renovatie van een woonkamer horen natuurlijk ook led oplossingen. Samen met de aannemer heeft Led Up gezorgd voor de juiste lamp om in huis zuinig, maar gezellig en voldoende licht te hebben.

Een greep uit de overige projecten, neem contact op zodat wij u in contact kunnen brengen met onze ambassadeurs!  

– Quick Metropolis Antwerpen, Groenendaallaan 412, Antwerpen, België – MHC Tempo – Hockeyclub, Bergen op Zoom, De loft, bergen op zoom – Aan de Stegge, Vijfhuizenberg 44, Roosendaal – Restaurant Visj, Restaurant Koej Zuidzijde Haven 39, Bergen op Zoom – Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur, Markt 4, Etten-Leur – Osteopathie Moerdijk, Pinksterbloemstraat 1, Zevenbergen – Pure Hair, Brugstraat 53, Roosendaal – Bruna, van Bergenplein 62, Etten Leur – Van Dorresteijn Netwerk Notarissen, Veilingweg 10, Oudenbosch – Bosch autogarage van Loon, Molgensingel 1, Wouw – Cigo Lucas, Markt 71, Wijk en Aalburg – Splendid, Langeviele 36, Middelburg – Muliti Vlaai, Kwekelstraat 14, Gorinchem – Bodyline Lingerie, Hoogstraat 93, Werkendam – Spinder Interieurbouw, Hobodreef 10-12, Zundert – Tabakshop de Kroeven, Kroevenlaan 86, Roosendaal – Davanti Mode, Hoogstraat 42, Werkendam – Van Hooijdonk Woninginrichting en Vakverf, Kroevenlaan 82, Roosendaal – Cafetaria ’t Poteind, Molenstraat 146, Zundert – Foto Ton Visser, Hoogstraat 22, Werkendam, Van Loon Juweliers, Nieuwe Kerkstraat 6, Zevenbergen – VvE Appartementencomplex Amaliahof, Kleertjes & Zo Werkendam, Hoogstraat 68, Werkendam – Lingerie de Rooy, Professor van Ginnekenstraat 5, Oudenbosch – Bakkerij M. van den Steenhoven en Zn., Hoogstraat 40, Werkendam – Döner Kebab Tokcel, Meer, België, VvE Palazzo Polo te Bergen op Zoom, Van der Brugge Makelaardij, vijfzinnenstraat 6a, Gorinchem – Etiket B.V. Prismalaan 25, Bleiswijk – Golfpark De Haenen, Laan der Continenten 70, Teteringen-Breda – Pedicure Lisette Nijmeijer te Zevenbergen.

Er wordt hard gewerkt aan het beschrijven van andere referenties, waaronder diverse projecten in de detailhandel, farmaceutische industrie, horeca, etc; inmiddels al tientallen succesverhalen die we graag op een mooie manier hier etaleren.