Zorgeloze realisatie van uw nieuwe Led installatie

Het beste resultaat en een perfecte klanttevredenheid is waar we elke dag weer voor gaan bij Led Up. Dus wanneer wij de zorg dragen over uw Led verlichting en de installatie kunt u er verzekert van zijn dat wij deze van A tot Z en tot in de puntjes verzorgen. Maak direct een afspraak voor een professioneel Led adviesgesprek.


Led installatie als turn-key oplossing

Bij Led Up begrijpen we dat u slechts opzoek bent naar een verlichtingsoplossing en dus niet naar een hoop extra werk. Daarom zijn al onze installaties standaard turn-key. Dit betekent dat er voor u of uw personeel geen extra werkzaamheden gemoeid zijn bij een samenwerking met Led Up. Dit laatste ziet u bijvoorbeeld terug in randzaken als het afvoeren van TL buizen en andere oude verlichtingsmaterialen.

“Toen ik vrijdagochtend het magazijn binnen liep was alles keurig opgeruimd. De monteurs van Led Up hadden zelfs de vloer aangeveegd. Dat onverwachte stapje extra zie je tegenwoordig helaas niet vaak meer. Dit tezamen met het goede advies en het algehele verloop zorgt ervoor dat ik Led Up zeker ga aanbevelen binnen mijn netwerk.” Niek van Bergen, Aa-Autoparts, Breda


Garantie op functioneren & kwaliteit

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen tijdens en na de oplevering besteden wij de realisatie van uw Led installatie nooit uit aan een derde partij. Onze eigen ploeg ervaren monteurs verzorgt alles, waarna uw Led installatie getest, met garantie, op de afgesproken tijd netjes en opgeruimd opgeleverd wordt.

Laat u verrassen door onze unieke manier van werken en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.